1. DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.villeroy-boch-bucuresti.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Acest site este întreținut și administrat de către compania LE VRAI BONHEUR SRL,
denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.villeroy-boch-bucuresti.ro, va fi denumită Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

S.C. LE VRAI BONHEUR SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). Firma LE VRAI BONHEUR SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.villeroy-boch-bucuresti.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.villeroy-boch-bucuresti.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: officebaiadearta@gmail.com. Fotografiile/imaginile produselor au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.villeroy-boch-bucuresti.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea S.C. LE VRAI BONHEUR SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. S.C. LE VRAI BONHEUR SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc si acestea nu obliga societatea la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pe www.villeroy-boch-bucuresti.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru putand fii influentat de factori externi, cum ar fi politica de preturi ale producatorilor comercializati. S.C. LE VRAI BONHEUR SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, fara a anunta in prealabil.
S.C. LE VRAI BONHEUR SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată cu cerintele Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. LE VRAI BONHEUR SRL  are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii și expedierea produselor), marketing și realizarea de statistici necesare dezvoltării si imbunatatirii serviciilor oferite. Pentru mai multe detalii citeste Politica de confidentialitate.

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

  • achizitionarea unui produs de pe site
  • abonarea la newsletter printr-un formular de pe site
  • downloadarea unor materiale

Informatiile colectate de catre S.C. LE VRAI BONHEUR SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre S.C. LE VRAI BONHEUR SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori.

S.C. LE VRAI BONHEUR SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc, numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării acestor date duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise către S.C. LE VRAI BONHEUR SRL.Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre din b-dul. Mihail Kogalniceanu nr.35, sector 5, Bucuresti, România sau prin e-mail la adresa officebaiadearta@gmail.com.

S.C. LE VRAI BONHEUR SRL si www.villeroy-boch-bucuresti.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.villeroy-boch-bucuresti.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.villeroy-boch-bucuresti.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

S.C. LE VRAI BONHEUR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

5. GARANȚIE SI CONFORMITATE

Produsele achiziționate de pe site-ul www.villeroy-boch-bucuresti.ro beneficiaza de garantia oferita de catre producator si poate fi de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsele vor fi livrate gratuit, in cel mai scurt timp, termenul depinzand de producator.

Pe lângă garanția comercială, magazinul nostru oferă pentru toate produsele achiziționate garanția legală de conformitate, conform legislației în vigoare.
S.C. LE VRAI BONHEUR SRL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate.

S.C. LE VRAI BONHEUR SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.villeroy-boch-bucuresti.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.

6. PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client la plasarea comenzii este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport.

Plata se poate face in urmatoarele moduri:
– online cu cardul bancar;
– prin ordin de plata pe baza facturii fiscale de marfa sau de avans;
– numerar sau plata POS la Showroom Villeroy&Boch (b-dul.Mihail Kogalniceanu nr.35, sector 5, Bucuresti).

Promoții și oferte speciale

În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat incă.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a terminat.

S.C. LE VRAI BONHEUR SRL oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate.

7. TRANSPORT

Pentru comenzile cu valoarea sub 500 lei inclusiv TVA, costul transportului este de 20 lei inclusiv TVA.
Pentru comenzile a caror valoare depaseste 2.000 lei inclusiv TVA, livrarea este gratuita, indiferent de tipul comenzii, chiar si pt.produsele voluminoase si grele.
Reprezentantul S.C.LE VRAI BONHEUR SRL care asigura transportul si livrarea produselor ajuta doar la descarcarea produselor din masina, insa manipularea si transportul in locuinta cad in sarcina Clientului. In cazul produselor voluminoase sau grele va recomandam sa aveti cateva persoane care sa va ajute.

8. ANULAREA COMENZILOR

Anularea unei comenzi se face telefonic sau prin e-mail si se poate face pana cel tarziu la momentul la care noi am predat coletul spre livrare (de regula in maxim 2 ore dupa lansarea comenzii, in timpul programului de lucru, luni-vineri 9:00-19:00)

9. LIVRAREA PRODUSELOR

Programul de livrare este luni-vineri, intre orele 11-17.
Produsele achiziționate de pe site-ul S.C. LE VRAI BONHEUR SRL vor fi livrate prin mijloace proprii numai in raza municipiului Bucuresti si zonele limitrofe in limita a 20 km.

Reprezentantul S.C.LE VRAI BONHEUR SRL care asigura transportul si livrarea produselor ajuta doar la descarcarea produselor din masina, insa manipularea si transportul in locuinta cad in sarcina Clientului. In cazul produselor voluminoase sau grele va recomandam sa aveti cateva persoane care sa va ajute.

Produsele se pot ridica si din Showroom-ul Villeroy&Boch (b-dul.Mihail Kogalniceanu nr.35, sector 5, Bucuresti), dar numai dupa confirmarea telefonica sau pe e-mail primita din partea noastra.

Termenul de livrare pentru produsele disponibile in stoc este de 2 zile lucratoare, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

În cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate creste si livrarea se poate derula pe parcursul mai multor zile.
În cazul produselor care nu se află pe stoc, termenul de livrare se va comunica dupa primirea confirmarii de comanda de la furnizorul extern.

10. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client.
Procedura completa de returnare a produselor, precum si formularul de retur le gasiti aici.

Recomandari pentru returnarea produselor achizitionate: Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră.

Returul coletului se face prin orice firma de curierat agreata de catre Client. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre Client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. S.C. LE VRAI BONHEUR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

Anumite produse sunt disponibile la comanda. Pentru aceste comenzi se percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Livrarea produselor diposnibile la comanda se va face numai dupa achitarea integrala a comenzii. Refuzarea sau neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la instiintarea clientului ca se poate efectua livrarea, duce atat la anularea comenzii de catre S.C. LE VRAI BONHEUR SRL, cat si la pierderea avansului achitat.

11. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.villeroy-boch-bucuresti.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

12. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru consiliere interna gratuita, sunati la numarul +40 756 043 722, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 09:00 si 19:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucuresti.

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.