A dărui este considerat a fi un gest nobil, un gest prin care ne manifestăm afecțiunea, generozitatea și respectul față de cineva. Cand vine vorba de darul de nunta, exista o alternativa eleganta plicului de bani, care se numeste „lista de mariaj”. Noi va punem la dispozitie un GIFT Card cu valoarea dorita si astfel le oferiti cuplului proaspat casatorit, ocazia de a-si alege ceea ce le place.Acesta practica este larg raspandita in Europa si SUA si este atat de raspandita datorita finalitatii sale practice: mirii nu vor mai primi trei seturi de cafea ori alte obiecte ce nu sunt pe gustul lor, iar oaspetii sunt scutiti de a mai alerga ore intregi in oras cautand cadoul perfect, misiune adesea esuata.

Aceasta lista este alcatuita de viitorii miri cand anunta data casatoriei, la un magazin specializat si se lasa acolo. Lista poate cuprinde o gama larga de obiecte de la mic la mare mobilier, sanitare. Daca mirii doresc un obiect mai pretios exista posibilitatea ca mai multe familii sa puna banii impreuna pentru achizitionarea acelui obiect.

In alcatuirea listelor de obicei predomina serviciile de masa din portelan si tacamurile. Contrar modernitatii aparente a romanilor, suntem in esenta un popor inclinat spre respectarea valorilor traditionale. Ca si francezii, grecii sau italienii, putem observa si la noi un adevarat cult al mesei. Faptul ca tinerii aleg sa porneasca in viata cu un set valoros pentru masa, alaturi de tacamuri asortate, nu vine asadar ca o surpriza.

Va oferim posibilitatea de a va deschide lista de mariaj la cel mai in voga magazin cu produse de marca Villeroy & Boch, de pe B-dul.Mihail Kogalniceanu 35, Bucuresti.