Pentru solutii de design integrat, parteneriatul cu Villeroy & Boch, diviziile: sanitare, acoperiri ceramice, robinetarie, mobilier baie&bucatarie etc., s-a dovedit a fi unul de succes. Impreuna cu Villeroy & Boch si in conditile de parteneriat cu arhitectii, reusim sa acoperim astfel toate nevoiile de finisaje&decioaratiuni ale proiectelor de top.Villeroy & Boch este instalata in Romania din 1996, cu investitii importante in productie (Mondial – Lugoj) si cu un show-room pentru gama de lux (brand Villeroy & Boch) in blvd. Mihail Kogalniceanu 35.

In domeniul sau specific de activitate, Villeroy & Boch reuseste sa ofere pentru materialele din stoc preturi extrem de competitive (pentru placi ceramice reduceri de 60-70% fata de catalog, iar pentru decoruri reduceri de pana la 90% fata de catalog), in politica de deschidere catre public si de estompare a perceptiei de „inabordabil” a marcii.

Cu o experienta de peste 14 ani in vanzarea obiectelor sanitare de lux, echipa noastra va invita sa descoperiti o noua calitate a vietii.

 • Villeroy & Boch Wellness (“A te simti bine din cap pana in picioare.”)
  Intr-o lume in care totul se intampla intr-un ritm din ce in ce mai rapid, devine mult mai important a-ti gasi timp de relaxare. O cale pentru a reusi asta, este sa faci o baie, un dus sau sa te intinzi intr-o cada cu sistem de hidro-masaj, deoarece apa relaxeaza atat trupul, cat si sufletul. Are foarte multe efecte pozitive asupra sanatatii, si mai presus de orice, creeaza o senzatie durabila, tonica si placuta.
 • Obiecte Sanitare si Mobilier Villeroy & Boch(“Estetica e masurabila.”)
  Design-ul obiectelor sanitare Villeroy & Boch este cateodata referinta istorica, cu volumetrii epurate si citari subtile; alteori, este tarie geometrica, look minimalist si puritate zen. Intotdeauna primeaza insa, proportia, echilibrul, subtilitatea si nu in ultimul rand o tehnologie de varf pusa in slujba esteticii.
 • Robinetarie si Accesorii Villeroy & Boch
  Tehnologie de ultima ora gandita intr-un design care sa pastreze expresia generala a unei ambiante Villeroy & Boch.
 • Placi Ceramice Villeroy & Boch sau [Drumul de la “Opulent Chic”, “Rich History”, “La Diva”, catre “Light&Shade”, “Solid Ground”, “Zoom”, trecand prin amintirile unui “Memoire Oceane
 • Villeroy & Boch Vesele si Cristal: Adica pur si simplu un arc complet intre traditie si modernitate; chintesenta unui “Arts de la table” nimic altceva decat o forma a acelui faimos “Art de vivre”