10. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul (persoană fizică) are dreptul să notifice în scris compania că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor de către client.
Procedura completa de returnare a produselor, precum si formularul de retur le gasiti aici.

Recomandari pentru returnarea produselor achizitionate: Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie după factură, pe adresa noastră.

Returul coletului se face prin orice firma de curierat agreata de catre Client. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre Client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. S.C. LE VRAI BONHEUR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, aceste taxe pot avea o valoare între 10 şi 50% din valoarea iniţială a produsului, în funcţie de gradul de afectare al formei iniţiale al coletului şi/sau produsului.

Anumite produse sunt disponibile la comanda. Pentru aceste comenzi se percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Livrarea produselor diposnibile la comanda se va face numai dupa achitarea integrala a comenzii. Refuzarea sau neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la instiintarea clientului ca se poate efectua livrarea, duce atat la anularea comenzii de catre S.C. LE VRAI BONHEUR SRL, cat si la pierderea avansului achitat.